Loading...

Daima Hotel, Kemer
Ovaj ultra moderan hotel se nalazi u mestu Kiris, u prelepom vrtu površine 90000 m². Od Antalije je udaljen 40km, a od turističkog centra Kemera 7 kilometara. Sobe: hotel raspolaže sa 352 sobe, od kojih je 258 standardnih [28 m²], 70 porodičnih [32 m²] i 24 porodičnih apartmana [55 m²]. Sve sobe imaju sat. TV, radio, sef, direktnu telefonsku liniju, kupatilo sa kadom [u apartmanima Jacuzzi], mini-bar i balkon. Porodični apartman sadrži dve odvojene spavaće sobe i kupatilo.

Hotelski sadržaj: hotel ima glavni restoran, u kojem gosti mogu uživati u specijalitetima turske i internacionalne kuhinje, koji se služe po principu švedskog stola. Pored glavnog restorana gostima su na raspolaganju sedam a la carte restorana ili se mogu osvežiti i odmoriti u baru pored bazena, ili u drugim hotelskim barovima. Gosti mogu uživati u spa centru, sauni, Jacuzziju, turskom kupatilu, kozmetičkom i frizerskom salonu. Hotel raspolaže i mini marketom, prodavnicom suvenira, fotografskom radnjom, zlatarom i prodavnicom kože.

Sport i zabava: hotel se nalazi na 350m dugačkoj peskovitoj plaži. Gosti mogu koristiti i dva spoljašnja [jedan dečiji] i jedan unutrašnji bazen i veliki aqua park. Ovde se može igrati tenis, stoni tenis, odbojka na plaži, mini golf, košarka, vaterpolo, fudbal, bilijar i šah, vežbati aerobik u bazenu, step, stretching i uživati u svim sportovima na vodi. Deca imaju svoj mini klub, dok tim animatora preko celog dana i večeri organizuje razna takmičenja i igre, kako za decu tako i za odrasle, a večernje časove možete provesti u diskoteci.

REZERVACIJA SMESTAJA

064 987 4232
+38164 9874232

Нема коментара:

Kontakt rezervacija

Molimo vas popunite sva polja:
Ime i prezime : *
E-mail: *
Telefon: *
Dolazak: *
Odlazak: *
Broj osoba : *
Vrsta smestaja :
Cena:
Destinacija: *
Poslovni sektor:
Svrha slanja : *
Zelje i komentar:

* Moraju biti popunjena polja.


Reklama

E-kurs

 

Copyright Info Telenet Group - Srbija Zabranjeno kopiranje sadrzaja sajta u celosti ili delovima || Telenet Marketing Call Centar || +381.64.987.4264; +381.64.9874232; || visit_turkey@booking-hotels.biz