Daima Hotel, Kemer








Ovaj ultra moderan hotel se nalazi u mestu Kiris, u prelepom vrtu površine 90000 m². Od Antalije je udaljen 40km, a od turističkog centra Kemera 7 kilometara. Sobe: hotel raspolaže sa 352 sobe, od kojih je 258 standardnih [28 m²], 70 porodičnih [32 m²] i 24 porodičnih apartmana [55 m²]. Sve sobe imaju sat. TV, radio, sef, direktnu telefonsku liniju, kupatilo sa kadom [u apartmanima Jacuzzi], mini-bar i balkon. Porodični apartman sadrži dve odvojene spavaće sobe i kupatilo.

Hotelski sadržaj: hotel ima glavni restoran, u kojem gosti mogu uživati u specijalitetima turske i internacionalne kuhinje, koji se služe po principu švedskog stola. Pored glavnog restorana gostima su na raspolaganju sedam a la carte restorana ili se mogu osvežiti i odmoriti u baru pored bazena, ili u drugim hotelskim barovima. Gosti mogu uživati u spa centru, sauni, Jacuzziju, turskom kupatilu, kozmetičkom i frizerskom salonu. Hotel raspolaže i mini marketom, prodavnicom suvenira, fotografskom radnjom, zlatarom i prodavnicom kože.

Sport i zabava: hotel se nalazi na 350m dugačkoj peskovitoj plaži. Gosti mogu koristiti i dva spoljašnja [jedan dečiji] i jedan unutrašnji bazen i veliki aqua park. Ovde se može igrati tenis, stoni tenis, odbojka na plaži, mini golf, košarka, vaterpolo, fudbal, bilijar i šah, vežbati aerobik u bazenu, step, stretching i uživati u svim sportovima na vodi. Deca imaju svoj mini klub, dok tim animatora preko celog dana i večeri organizuje razna takmičenja i igre, kako za decu tako i za odrasle, a večernje časove možete provesti u diskoteci.

REZERVACIJA SMESTAJA

Viber: +38164 5558581
Phone: +38161 6154768

Нема коментара:

 
CONTACT FORM
Please fill contact form in details:
Name and surname:  *
E-mail:  *
Telephone:  *
Arrival:  *
Check out:  *
Number of Persons:  *
Accommodation Type:
Price:
Destination:  *
Business Sector:
Subject:  *
Wishes and comments:
 
 
 *Must be filled with fields.  
 


Reklama

E-kurs

 

Copyright Info Telenet Group - Srbija Zabranjeno kopiranje sadrzaja sajta u celosti ili delovima || Telenet Marketing Call Centar || +381.64.555.8581; +381.61.615.4768; || visit_turkey@booking-hotels.biz