Queen’s Park Resort Hotel, Kemer


Hotel se nalazi u prelepo uređenom vrtu izmedju Tekirove i Olimposa, smešten na plaži koja nosi oznaku " Plava zastava" kao garanciju čistog mora i plaže. Od centra Kemera je udaljen 17km, a od centra Antalije 60km.

Sobe: Ovaj hotel ima 524 soba sa ukupno 1174 ležajeva od kojih su 365 standardnih, 49 povezanih, 2 apartmana, 2 kraljevska apartmana, 2 porodične sobe, 10 soba sa terasom, 4 sobe za hendikepirane, 38 villa soba, 32 sobe za nepušače. Sve sobe su opremljene klima uređajem, direktnom telefonskom linijom, protiv požarnim alarmom, satelitskom TV i mini-barom.

Hotelski sadržaj: hotel ima glavni restoran, po principu švedskog stola i a la carte restorane [turski, Italijanski i kineski]. Tu je još i shoping centar, zlatara, bioskop, prodavnica odeće i kože, frizer, hemijsko čišćenje, servis za pranje veša, internet kafe, doktor, tursko kupatilo, sauna, Jacuzzi, fitnes i centar i kozmetički salon.

Sport zabava: Pored plaže, gostima su na raspolaganju dva bazena, jedan spoljašnji sa toboganima i jedan unutrašnji. Gosti mogu provesti vreme igrajući tenis ili se kuglati i uživati u svim sportovima na vodi. Najmladji imaju svoje lepo uredjeno igralište, mini klub i grupu animatora koji im organizuju različita takmičenja i zabavne igre. Za odrasle se takodje organizuju sportska takmičenja.

REZERVACIJA SMESTAJA

Viber: +38164 5558581
Phone: +38161 6154768

Нема коментара:

 
CONTACT FORM
Please fill contact form in details:
Name and surname:  *
E-mail:  *
Telephone:  *
Arrival:  *
Check out:  *
Number of Persons:  *
Accommodation Type:
Price:
Destination:  *
Business Sector:
Subject:  *
Wishes and comments:
 
 
 *Must be filled with fields.  
 


Reklama

E-kurs

 

Copyright Info Telenet Group - Srbija Zabranjeno kopiranje sadrzaja sajta u celosti ili delovima || Telenet Marketing Call Centar || +381.64.555.8581; +381.61.615.4768; || visit_turkey@booking-hotels.biz