Loading...

Queen’s Park Resort Hotel, Kemer


Hotel se nalazi u prelepo uređenom vrtu izmedju Tekirove i Olimposa, smešten na plaži koja nosi oznaku " Plava zastava" kao garanciju čistog mora i plaže. Od centra Kemera je udaljen 17km, a od centra Antalije 60km.

Sobe: Ovaj hotel ima 524 soba sa ukupno 1174 ležajeva od kojih su 365 standardnih, 49 povezanih, 2 apartmana, 2 kraljevska apartmana, 2 porodične sobe, 10 soba sa terasom, 4 sobe za hendikepirane, 38 villa soba, 32 sobe za nepušače. Sve sobe su opremljene klima uređajem, direktnom telefonskom linijom, protiv požarnim alarmom, satelitskom TV i mini-barom.

Hotelski sadržaj: hotel ima glavni restoran, po principu švedskog stola i a la carte restorane [turski, Italijanski i kineski]. Tu je još i shoping centar, zlatara, bioskop, prodavnica odeće i kože, frizer, hemijsko čišćenje, servis za pranje veša, internet kafe, doktor, tursko kupatilo, sauna, Jacuzzi, fitnes i centar i kozmetički salon.

Sport zabava: Pored plaže, gostima su na raspolaganju dva bazena, jedan spoljašnji sa toboganima i jedan unutrašnji. Gosti mogu provesti vreme igrajući tenis ili se kuglati i uživati u svim sportovima na vodi. Najmladji imaju svoje lepo uredjeno igralište, mini klub i grupu animatora koji im organizuju različita takmičenja i zabavne igre. Za odrasle se takodje organizuju sportska takmičenja.

REZERVACIJA SMESTAJA

064 987 4232
+38164 9874232

Нема коментара:

Kontakt rezervacija

Molimo vas popunite sva polja:
Ime i prezime : *
E-mail: *
Telefon: *
Dolazak: *
Odlazak: *
Broj osoba : *
Vrsta smestaja :
Cena:
Destinacija: *
Poslovni sektor:
Svrha slanja : *
Zelje i komentar:

* Moraju biti popunjena polja.


Reklama

E-kurs

 

Copyright Info Telenet Group - Srbija Zabranjeno kopiranje sadrzaja sajta u celosti ili delovima || Telenet Marketing Call Centar || +381.64.987.4264; +381.64.9874232; || visit_turkey@booking-hotels.biz