Hotel Turkiz, Kemer







Hotel je u centru Kemera na sopstvenoj plaži, a na samo 150m od hotela nalazi se Moonlight park na 55.000 m² površine sa peščanom plažom dužine 350 m, borovom šumom i cvetnim vrtovima. Gosti hotela mogu koristiti sve podobnosti ovog parka: bazene sa toboganima, teniske terene, skijanje na vodi, ronjenje, paragliding, surf, mini golf, vožnju čamcima ili banane, poslastičarnicu, Italijanski bar, Sofra restoran.

Sobe: ovaj hotel ima 152 sobe. Sve sobe imaju klima uređaj, satelitsku TV, radio, elektronski sef, telefon, mini-bar, balkon i kupatilo sa kadom, tušem/WC, bideom, fenom, bade mantilom i papučama.

Hotelski sadržaj: Restoran Akdeniz nudi veliki izbor jela, ishrana je na bazi švedskog stola a tu su i a la carte restoran "La Terrasse", zatim cafe Boulevard sa laganim jelima i sendvičima, 5 barova i poslastičarnica Corekci. U Thalassotherapy centru, osim masaže, saune, Jacuzzi - ja, turskog kupatila i fitness centra, gostima se nudi kompletna nega lica i tela.

Zabava: Veče se može provesti u otvorenom bioskopu, diskoteci ili slušati raznovrsna muzika u jednom od brojnih restorana i barova.

REZERVACIJA SMESTAJA
Viber: +38164 5558581
Phone: +38161 6154768

Нема коментара:

 
CONTACT FORM
Please fill contact form in details:
Name and surname:  *
E-mail:  *
Telephone:  *
Arrival:  *
Check out:  *
Number of Persons:  *
Accommodation Type:
Price:
Destination:  *
Business Sector:
Subject:  *
Wishes and comments:
 
 
 *Must be filled with fields.  
 


Reklama

E-kurs

 

Copyright Info Telenet Group - Srbija Zabranjeno kopiranje sadrzaja sajta u celosti ili delovima || Telenet Marketing Call Centar || +381.64.555.8581; +381.61.615.4768; || visit_turkey@booking-hotels.biz