Ricos Hotel Tekirova, Kemer







Ovaj luksuzni hotel je otvoren 2002 godine i nalazi se u prelepom vrtu površine 95000 m² na dugačkoj peščanoj plaži. Tekirova se nalazi 18km južno od Kemera, 57km od centra Antalije i 73km od aerodroma. Na samo 10 min lagane šetnje nalazi se Tekirova shoping centar a 15 minuta vožnje do turističkog centra Kemer.

Sobe: hotel se sastoji od dva bloka sa ukupno 477 soba, 24 apartmana, 2 sobe za hendikepirane osobe i 96 porodičnih vila. Sve sobe imaju mini-bar, satelit TV, radio, telefon u sobi i kupatilu, fen, klimu, balkon, kupatilo sa kadom, sef.

Hotelski sadržaj: Na ulasku u hotel ljubazni domaćini će vas poslužiti pićem i ratlukom uz tursku muziku uživo. Pored glavnog restorana koji ima otvoren i zatvoren deo koji svaki dan menja dekoraciju u zavisnosti od tematike i sva tri obroka služi na bazi švedskog stola, tu su još 6 a la carte restorana otvorenih za večeru [francuski, Italijanski, restoran ribljih specijaliteta i plodova mora, turski, gril, azijski], Sparx na krovu hotela gde gosti uz francuske specijalitete mogu da probaju cigare iz bogate hotelske kolekcije, Italijanski riblji restoran na plazi Onix, osmanlijski Aladin, nomadski šator sa turskim pitama i jogurtom, Barbeque restoran osvetljen bakljama gde gosti sami spremaju roštilj pored svog stola. Svakog jutra možete uz predhodnu rezervaciju da doručkujete na jahti… hotel ima veliki bar na samoj recepciji, X - press bar gde se kafa prži i priprema ispred gostiju, disko bar, Vitamin bar, bar na bazenu i plaži, Sparx bar, za najmladje RixoMixo restoran gde se može spremati hrana i podgrejati flažica za bebe. Hotel raspolaže bibliotekom sa knjigama i časopisima na raznim jezicima, internet kafeom, zdravstvenim centrom u kome su zatvoren bazen, 4 saune, tursko i kleopatrino kupatilo, kozmetički salon. U ponudi je takodje vise prodavnica, frizer, rent a car, foto radnja, suvenir radnja, servis za pranje veša.

Sport i zabava: Pored glavnog bazena hotel ima veliki bazen sa 4 tobogana, 6 teniskih terena, 2 bilijar sale, elektronske igre, kuglanu sa 4 linije, streljanu, gađanje vazdušnom puškom. Ležaljke, suncobrani, tuševi i kabine su besplatni na plaži i bazenu. Za sportske aktivnosti možete da birate tenis, aerobik, fitness, gimnastiku u vodi, odbojku na plaži, fudbal, kosarku, boćanje, stoni tenis, pikado, Tai Ci, aikido, badminton, sportove na vodi - skijanje, surf, paragliding, jet - ski, vožnju katamaranom, bananu i ringo čamce.

Vašu zabavu može da upotpuni bioskop gde se u pauzi služe kokice i sokovi, pozorište Odeon sa dnevnom promenom programa, diskoteka Stars nezaboravne večeri uz modernu muziku i fantastične svetlosne efekte, Gala veče, žurka na plaži, živa muzika u baru na bazenu, časovi kuvanja. Uz doplatu možete pohađati časove tenisa ili ronjenja kao i da iznajmite privatnu plažicu ili se vozite jahtom.

Sa posebnom pažnjom stručni tim animatora zabavljaće decu uzrasta 4 - 12 godina u Rixo klubu koji osim svog restorana, bazena i sobe za spavanje ima i lepo uređeno igralište, mini bioskop, disko, Luna park [uz doplatu].

REZERVACIJA SMESTAJA
Viber: +38164 5558581
Phone: +38161 6154768

Нема коментара:

 
CONTACT FORM
Please fill contact form in details:
Name and surname:  *
E-mail:  *
Telephone:  *
Arrival:  *
Check out:  *
Number of Persons:  *
Accommodation Type:
Price:
Destination:  *
Business Sector:
Subject:  *
Wishes and comments:
 
 
 *Must be filled with fields.  
 


Reklama

E-kurs

 

Copyright Info Telenet Group - Srbija Zabranjeno kopiranje sadrzaja sajta u celosti ili delovima || Telenet Marketing Call Centar || +381.64.555.8581; +381.61.615.4768; || visit_turkey@booking-hotels.biz