Crystal Hotels Family Resort & SPA, Kemer








Još jedan u nizu hotelskih kompleksa lanca Crystal hotels, nalazi se na plaži Kemera, udaljen samo 56km od aerodroma u Antaliji i 38km od centra Antalije. Svojom neobičnom arhitekturom i izuzetno lepom okolinom, hotel predstavlja raj za porodice sa decom, nudeći privatnu peščanu plažu u dužini od 50m kao i veliki izbor bazena i aqua park na površini od 1150 m². Sa ciljem da svojim gostima pruži prijatan odmor, Ultra All-inclusive koncept ovaj hotel započinje toplom dobrodošlicom, nudeći im osvežavajuće peškire i čašu turskog tradicionalnog slatkog pića po imenu - šerbe.

Hotelski kapacitet: površinu od 8.000 m² zauzima hotelska zgrada od 6 spratova sa kapacitetiom od 356 soba, bašte ovog hotela takođe zauzimaju 8.000 m².

Sobe: 290 soba ima pogled more. Sve imaju balkon, sa podovima prekrivenim itisonom, centralnu klimu, SATV, mini-bar [proverava se i dopunjuje svaki dan], sef, direktnu telefonsku liniju, internet priključak, kupatila su opremljena telefonom, fenom i kadom, a Jacuzzi u apartmanima. Hotel poseduje i nekoliko soba za hendikepirane osobe.

Hotelski sadržaj: Ovaj hotel svojim gostima nudi 24 sata uslugu hrane i pića. U glavnom restoranu služe se doručak, kasni doručak, ručak, večera i dijetalni obroci, tu je i poseban meni za decu. Užine i razni snekovi služe se tokom celog dana na različitim barovima. Postoji mogućnost da se izvrši rezervacija za neki od 3 a la carte restorana kao što su turski, Italijanski i meksički u kojima deci ispod 7 godina nije dozvoljen pristup. Gosti mogu uživati u ukusima lokalnih i internacionalnih pića koja se služe u barovima: Fiesta, Disco, Vital, Caretta, Lagoon, Cafe Turca i lobby baru.

Za one koji žele da osete užitak svim svojim čulima na raspolagnju je i SPA centar koji nudi veliki izbor tretmana za kožu i telo, zatim tursko kupatilo, saune, parno kupatilo, Jacuzzi, fitness centar, masaža. Gostima su na raspolaganju doktor, frizer i hemijsko čišćenje, a tu je i shoping centar.

Hotel ima balsku dvoranu koja se može podeliti u dve, zatim salu za sastanke i busuness centar koji je opremljen najnovijom tehnologijom.

Sport i zabava: Pored svoje duge peščane plaže hotel pruža mogućnost svojim gostima da se zabave pored bazena, suncobrani i kreveti za sunčanje su besplatni. Za ljubitelje sporta postoje razne mogućnosti kao što su kuglanje, bilijar, stoni fudbal, stoni tenis, zatim odbojka, košarka, mini golf, mini fudbal, tenis, odbojka na plaži, a od sportova na vodi tu su skijanje na vodi, jet ski, paraseiling, banana, pedaline, kanui i surfovanje [samo uz dozvolu]. Za najmladje je tu aqua park i mini klub za decu od 4 do 12 godina, a za nešto starije između 13 i 16 godina tu je junior klub i igralište.

REZERVACIJA SMESTAJA
Viber: +38164 5558581
Phone: +38161 6154768

Нема коментара:

 
CONTACT FORM
Please fill contact form in details:
Name and surname:  *
E-mail:  *
Telephone:  *
Arrival:  *
Check out:  *
Number of Persons:  *
Accommodation Type:
Price:
Destination:  *
Business Sector:
Subject:  *
Wishes and comments:
 
 
 *Must be filled with fields.  
 


Reklama

E-kurs

 

Copyright Info Telenet Group - Srbija Zabranjeno kopiranje sadrzaja sajta u celosti ili delovima || Telenet Marketing Call Centar || +381.64.555.8581; +381.61.615.4768; || visit_turkey@booking-hotels.biz